top of page

over Marian

Hoi, ik ben Marian, moeder van Lauren (2016) en Ise (2022) en getrouwd met Steven. Als moeder van een dochter die slecht sliep, heb ik zelf ervaren hoe waardevol een slaapcoach kan zijn. Weinig slaap heeft zo ontzettend veel impact op je dagelijks leven! Werken met een slaapcoach heeft ons dan ook erg veel opgeleverd. Van weer een uitgeruste vrolijke dochter zonder rode oogjes en met wat kleur op haar wangen tot weer goed op het werk kunnen functioneren en als partners weer samen de avonden terug! En ook nu – een paar jaar later – kan ik de handvatten van de slaaptraining nog steeds gebruiken. Helemaal na de geboorte van onze tweede dochter!

Voor mij was dit ook het moment om een beslissing te nemen over mij carrière. Ik heb me van verandermanager in het bedrijfsleven omgeschoold tot gecertificeerd kinderslaapcoach met een missie.

Ik wil zoveel mogelijk kinderen en hun ouders helpen om beter te gaan slapen. Zodat zij ook overdag optimaal kunnen presteren! Ik woon met mijn gezin in Bussum, maar help in heel Nederland met betere slaap voor je kind(eren).

Met mijn persoonlijke aanpak, zonder oordeel en oprechte interesse om jullie te helpen, zorg ik voor een helder plan en gaan we er samen voor!

lees verder onder de foto

MK_streep.png

over Nienke

Ik ben Nienke, mama van twee zoons van 6 en 4 en van een dochter van 8 maanden, en zelf een voormalig slapeloze ouder. Ik weet als geen ander hoe vermoeiend en frustrerend dat kan zijn! Inmiddels slaapt mijn zoontje ’s nachts heerlijk door, maar het eerste half jaar had hij mij overdag en ’s nachts continu nodig. Ik wiegde hem in slaap en legde hem dan slapend in zijn bedje. Overdag sliep hij alleen maar in de draagzak of in mijn armen. Mijn zoontje wist niet hoe hij zelf in slaap kon vallen en door hem dat te leren sliep hij de nachten door!


Sinds januari 2022 ben ik gecertificeerd kinderslaapcoach en help ik gezinnen aan meer slaap! Het klinkt wellicht als een droom, maar als slaapcoach en ervaringsdeskundige weet ik dat ook jouw kind een goede slaper kan zijn.


Samen gaan we aan de slag met de juiste tools en een op maat gemaakt plan dat bij je past, zodat het hele gezin straks uitgerust aan de dag begint. Tijdens de coaching ben ik nauw betrokken. Ik vind het belangrijk dat we regelmatig contact hebben want dit komt het resultaat ten goede. Mijn missie is om iedereen goed te laten slapen, want slapen kun je leren!

lees verder onder de foto

MK_streep.png

kinderslaapcoach

De opleiding tot Kinderslaapcoach hebben we gedaan bij het “Family Sleep Institute”. Hier hebben we met wetenschappelijk onderzoek als uitgangspunt o.a. kennis opgedaan van verschillende slaapmethoden, de verschillende slaapfasen die (jonge) kinderen doorlopen, wat slaap betekent voor kinderen en de invloed van slaap. Ook de dynamiek en relatie tussen ouders en kind en de invloed op slaap daarop. De verschillende slaapmethodes zijn onderdeel van de opleiding, waarbij het voor ons belangrijk is om een methode te kiezen die bij jou als ouder past. Slaapmethodes zijn echter een onderdeel van slaapcoaching, het gaat echt om het totaal plaatje waarbij verschillende factoren van invloed zijn. Dankzij de opleiding zijn we onderdeel van een wereldwijd netwerk van kinderslaapcoaches die elkaar helpen en kennis en informatie uitwisselen. 

Daarnaast is Marian gecertificeerd mindfulness trainer en hebben we verschillende ondersteunende trainingen succesvol afgerond zoals “coachingsvaardigheden” en “communiceren met kinderen”.

Neem gerust een kijkje op het persoonlijke Linkedin profiel van Marian en Nienke als je meer wilt weten over onze achtergrond.

MK_streep.png
bottom of page