top of page

over ons

Hoi, wij zijn Marian en Nienke. Gecertificeerde kinderslaapcoaches en succesvol in het helpen van gezinnen met kinderen die slaapproblemen hebben. We zijn allebei uit het bedrijfsleven gestapt omdat we direct impact willen maken en zoveel mogelijk ouders willen helpen met meer slaap voor hun kind(eren) én voor zichzelf. 

 

Als moeders van kinderen die slecht sliepen, hebben we zelf ervaren hoe waardevol slaapcoaching kan zijn. Weinig slaap heeft zo ontzettend veel impact op je dagelijks leven! Maar weet je dat je kind echt beter kan slapen en dat je dit niet alleen hoeft te doen? Samen komen we er uit, we helpen jullie graag!

lees verder onder de foto

MK_streep.png

over Marian

Hoi, ik ben Marian, moeder van Lauren (2016) en Ise (2022) en getrouwd met Steven. Slaap is een hygiëne factor, je merkt pas hoe belangrijk het is als je het niet hebt!  Slaapcoaching voor onze oudste dochter bracht ons zoveel. Van weer een uitgeruste, vrolijke dochter zonder rode oogjes en met wat kleur op haar wangen tot zelf weer goed op het werk kunnen functioneren en als partners weer samen de avonden terug! En ook nu nog kan ik de handvatten van de slaaptraining nog steeds gebruiken, ook voor onze tweede dochter!​

 

Voor mij was de verandering in slaap ook het moment om een beslissing te nemen over mijn carrière. Ik heb me van verandermanager in het bedrijfsleven omgeschoold tot gecertificeerd kinderslaapcoach met een missie. Ik wil zoveel mogelijk kinderen en hun ouders helpen om beter te gaan slapen. Zodat jij ook overdag optimaal kunnen presteren thuis en op het werk!

 

Ik woon met mijn gezin in Bussum, maar help in heel Nederland met betere slaap voor je kind(eren). Met mijn persoonlijke aanpak, zonder oordeel en oprechte interesse om jullie te helpen, zorg ik voor een helder plan en gaan we er samen voor.

lees verder onder de foto

MK_streep.png

over Nienke

Ik ben Nienke, mama van twee zoons van 6 en 4 en van een dochter van 8 maanden, en zelf een voormalig slapeloze ouder. Ik weet als geen ander hoe vermoeiend en frustrerend dat kan zijn! Inmiddels slaapt mijn zoontje ’s nachts heerlijk door, maar het eerste half jaar had hij mij overdag en ’s nachts continu nodig. Ik wiegde hem in slaap en legde hem dan slapend in zijn bedje. Overdag sliep hij alleen maar in de draagzak of in mijn armen. Mijn zoontje wist niet hoe hij zelf in slaap kon vallen en door hem dat te leren sliep hij de nachten door!


Sinds januari 2022 ben ik gecertificeerd kinderslaapcoach en help ik gezinnen aan meer slaap! Het klinkt wellicht als een droom, maar als slaapcoach en ervaringsdeskundige weet ik dat ook jouw kind een goede slaper kan zijn.


Samen gaan we aan de slag met de juiste tools en een op maat gemaakt plan dat bij je past, zodat het hele gezin straks uitgerust aan de dag begint. Tijdens de coaching ben ik nauw betrokken. Ik vind het belangrijk dat we regelmatig contact hebben want dit komt het resultaat ten goede. Mijn missie is om iedereen goed te laten slapen, want slapen kun je leren!

MK_streep.png
bottom of page